Laporan Cara Nyien
Karedok
A.Pakakas: -Coet
-Mutu
-Peso
-Kertas Sangu
-Sumpit
-Sendok
B.Bahan: -Lenca Harga:
Rp 1500
-Bonteng Harga:
Rp 2000
-Surawung Harga:
Rp 500
-Cabe Harga:
Rp 500
-Royko Harga:
Rp 500
-Tarasi Harga: Rp 500
-Uyah Harga:
Rp 1000
-Bawang
Bodas Harga:
Rp 200
-Cikur
Harga: Rp 200
Jumlah Harga: Rp 6900.-
C.Tata Carana
- Asupkeun
cikur, bawang bodas, cabe, tarasi terus di renos di galokeun nepi ka bubuk.
- Kadua asupkeun royko jeung uyah galokeun deui.
- Katilu asupkeun leunca terus di galokeun.
- Terakhir asupkeun surawung galokeun nepi ka galo
pisan. Karedok siap di sajikeun
Makalah
Cara Nyieun Karedok Leunca
Kelas : XI – Multimedia 3
Kelompok: 2
Anggi Resta S
Aulia Angela
Cindy Artita N
Dadan Muhamad R
Fahmi Ihsan R
Fajar Guniawan
SMKN 2 GARUT